Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala
Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala

Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala

7320065005165
32,90 €
Su PVM | Pristatymas 2-3 d. d. (jeigu nėra sandelyje 3-4 sav.) (pasitikslinkite pas konsultantus +370 655 11936)

Dubuo Taika 0,6L, mėlynas, Iittala

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Kolekcija
Taika

Aprašymas

Verčiant iš suomių kalbos, žodis "Taika" reiškia - magija. Taika linija leidžia pasirinkti iš galybės drąsių ir kerinčių kūrinių. Haapaniemi iliustracijos įkvepia mūsų vaizduotę ir pasakojimus. Šie viliojantys ir magiški kūriniai pamažu atskleidžia savo istorijas ir prasmę. Ši kolekcija yra puikus įrankis išreikšti savo stilių ir kūrybišką asmenybę.

Kolekciją lengva derinti su Teema, Kastehelmi, Lempi, Kartio ar kitais Iittala produktais.

Fantastinis pasaulis, kurį 2006 m. sukūrė dizaineris Klaus Haapaniemi, buvo įkvėptas senų vaikystės pasakų, knygelių veikėjų, senosios animacijos, pasaulio kultūrų panašumo pasakų ir sakmių kontekste. Kolekcija reprezentuoja ne tik fantastikos, tačiau ir mados pasaulį, žadina vaizduotę bei kūrybiškumą. "Taika" įneš ne tik stilių į Jūsų namus, tačiau padės ir beieškant  netradicinių sprendimų kasdieniuose verslo klausimuose. Tiesiog skirkite minutėlę ir pasinerkite į tą pasaką, kuri padės pažvelgti į pasaulį kitu kampu.

Kolekcijos pagrindą sudaro trys bazinės linijos turinčios baltą, tamsiai mėlyną ir juodą pagrindus. Rudens - žiemos laikotarpiu pristatoma ir sezoninė, raudona Taika kolekcija.

Magiška kolekcija stebuklingai pagyvins Jūsų stalą ir sužadins puikias emocijas. Tai puikus įrankis išreikšti savo stilių ir kūrybišką asmenybę. Kolekciją nesunku derinti su kitais Iittala produktais, ypatingai su vienspalviais, pvz. Teema, Kastehelmi, Lempi, Kartio ar kitomis kolekcijomis.

Matmenys - aukštis 7,1 cm.

"iittala" Group – yra Fiskars Group dalis, gaminanti platų spektrą kasdienio vartojimo produktus virtuvei, stalo serviravimui ir kitoms namų erdvėms. Šiaurės šalyse ši grupė yra savo srities lyderė, savo portfolio turinti eilę autoritetingų prekinių ženklų, kaip Iittala, Arabia, Hackman, Fiskars, Rörstrand ir Höganäs Keramik. 

Didžioji dalis "iittala" produktų gaminami Fiskars Group priklausančiose gamybos vietose Suomijoje. Stiklo gaminiai gimsta "iittala" ir Nuutajärvi stiklo dirbtuvėse, keramikos gaminiai – Arabia keramikos dirbtuvėse, o virtuvės reikmenys – Sorsakoski virtuvės reikmenų gamykloje."iittala" ir Nuutajärvi stiklo gamyklos - tai nedidelės gamintojų bendrijos, kurios specializuojasi spalvoto stiklo gamyboje. Visos Aalto vazos, Birds by Toikka paukščiai, Claritas ir Tapio stiklo dirbiniai rankomis gaminami "Iittala" ir Nuutajärvi stiklo dirbtuvėse. Aino Aalto stiklinės, Kivi žvakidės, Maribowls dubenėliai, Vitriini stiklinės dalys ir didžioji dalis Kartio ir Kastehelmi produktų ten pat gaminami staklėmis. Origo linija iš Indonezijos, Essence, Senta, HotCool ir Tsaikka stiklas iš Vokietijos, Moomin stiklinės iš Italijos, Sarjaton puodeliai, serviravimo dubenys ir stiklas, Taika ir Korento linijų gaminiai, Kastehelmi torto padėklai ir dideli dubenys iš Tailando bei Sarpaneva puodas iš Kinijos.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo