Kiti priedai rekuperatoriams


Kiti rekuperatorių priedai, tokie kaip sifonai ir pašildytuvai, atlieka svarbų vaidmenį užtikrinant šių sistemų efektyvumą ir patogumą.

Sifonai yra reikšminga dalis rekuperacijos sistemos, atsakinga už kondensato valdymą. Per oro šaldymo ir kaitinimo procesus, oro sudėtyje esanti drėgmė gali kondensuotis ir susidaryti vandens lašelius. Sifonai efektyviai nuima šį kondensatą iš sistemos, neleisdami jam patekti į kanalus arba kitas dalis, kur jis galėtų sukelti problemas, tokias kaip pelėsių ar bakterijų formavimasis.

Pašildytuvai yra kitas svarbus priedas, ypač vėsaus sezono metu. Jie gali būti integruoti į rekuperatoriaus konstrukciją ir skirti oro pašildymui, kuris įteka į pastatą. Tai ypač aktualu, kai išorinis oras yra per šaltas ir norima užtikrinti, kad oras būtų priimtinos temperatūros.

Bendradarbiaujant su pagrindiniais rekuperatorių komponentais, tokiais kaip filtrai ir valdikliai, šie priedai kompleksiškai prisideda prie sistemos efektyvumo ir galutinės naudos tiek pastato energetiniam efektyvumui, tiek gyventojų patogumui.

Filtruoti pagal
Kaina
Gamintojai
Daugiau Mažiau
Kampas
Skersmuo
Medžiaga
Spalva
Filtras
Prekė pridėta prie norų sąrašo