Dvigubi praustuvai

Rodoma 1-23 of 23 prekė (s)

Vienas didžiausių privalumų, kurį suteikia dvigubi praustuvai, yra jų galimybė sutaupyti erdvės ir tuo pačiu metu suteikti patogumo ir komforto.

Šie praustuvai leidžia dviems žmonėms mėgautis vonios procedūra tuo pačiu metu, taip suteikiant galimybę mėgautis bendravimu ir draugyste tiesiog savo namuose. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori sušvelninti streso ar įtampų pasekmes ir mėgautis intymia, bendra vonios patirtimi.

Dvigubi praustuvai taip pat suteikia daugiau dizaino galimybių ir pasirinkimo laisvės. Įvairios formos, dydžiai ir medžiagos leidžia pasirinkti tokią porų praustuvo versiją, kuri atitiktų jūsų individualius poreikius ir vonios kambario stilių. Nuo modernių ir minimalistinių iki klasikinių ar netgi prabangių modelių, šie praustuvai gali būti pritaikyti įvairiems interjero stiliams ir skoniams.

Renkantis praustuvus internetinėje parduotuvėje nustebsite dydžių, stilių, spalvų, bei kainų įvairove. Mūsų tiekiami praustuvai tokių patikimų gamintojų kaip Laufen, Villeroy & Boch, Ravak, PAA, Kame, Ideal Standard, Scarabeo, Duravit, Bien, Grohe. Užsakytas prekes pristatome į namus arba galima atsiimti salone Raudondvario pl. 78, Kaune.

Filtruoti pagal
Kategorija
Kaina
Gamintojai
Daugiau Mažiau
Kolekcija
Spalva
Išmatavimai
Padengimas specialia danga
Aukštis
Plotis
Ilgis
Serija
Modelio numeris
Forma
Medžiaga
Montavimo tipas
Rėmo spalva
Filtras
Prekė pridėta prie norų sąrašo