• −27%
RAVAK AntiCalc Conditioner, RAVAK

RAVAK AntiCalc Conditioner, RAVAK

B32000000N
Turime sandėlyje.
8,02 € 10,99 € -27%
Su PVM | Pristatymas 3-5 d. d.
RAVAK ANTICALC CONDITIONER Atnaujins stiklo apsauginio sluoksnio, neleidžiančio susidaryti vandens nuosėdoms, poveikį.

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Talpa, ltr
300 ml
Kategorija
Valymo priemonės

Aprašymas

Atnaujins stiklo apsauginio sluoksnio, neleidžiančio susidaryti vandens nuosėdoms, poveikį.
Tūris: 300 ml Paskirtis: dušo kabinų vitražams, vonios sienelėms  Kruopščiai nuvalykite stiklo paviršių ir pašalinkite riebalus plovimo priemone RAVAK Cleaner. Ant vidinės visiškai švaraus ir sauso stiklo pusės užtepkite sausa šluoste priemonės RAVAK AntiCalc Conditioner ir patrinkite, kol išdžius. Stiklas vėl pasidengs atstumiančiu vandenį sluoksniu ir ilgą laiką reikės tik įprastos priežiūros naudojant šalinančią nešvarumus priemonę RAVAK Cleaner. Tinkamai ir reguliariai naudojant priemonę AntiCalc Conditioner mes suteikiame 10 metų garantiją dėl visiško sistemos RAVAK AntiCalc funkcionalumo. Reguliariai neatliekant stiklo priežiūros, apsauginio sluoksnio AntiCalc veikimas mažėja (nuo 3 mėnesių iki 2 metų



Ravak

Kuriame įkvepiančius vonios kambarius, apgalvotus iki smulkiausios detalės. Kartu su prekės ženklu RAVAK pateikiame kompleksinius šiuolaikinių vonios kambarių sprendimus: integruojamų gaminių serijas, akrilines vonias su galimybe montuoti hidromasažines sistemas, dušo kabinas ir duris, praustuvus, vonios kambario baldus, maišytuvus ir platų įvairiausių priedų pasirinkimą.

Mūsų sprendimai paremti daugiau kaip dvidešimties metų patirtimi. Tapome didžiausiu gamintoju Čekijoje ir išlaikome dominuojančią padėtį Centrinėje Europoje.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Jums taip pat gali patikti:

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo