Dušo stovas su reguliuojamu laikikliu, 90 cm, RAVAK
Dušo stovas su reguliuojamu laikikliu, 90 cm, RAVAK
  • −27%
Dušo stovas su reguliuojamu laikikliu, 90 cm, RAVAK
Dušo stovas su reguliuojamu laikikliu, 90 cm, RAVAK

Dušo stovas su reguliuojamu laikikliu, 90 cm, RAVAK

X07P014
Turime sandėlyje.
47,45 € 65,00 € -27%
Su PVM | Pristatymas 3-5 d. d.

973.00 SLANKUSIS DUŠO LAIKIKLIS Visa šeima įvertins superilgą ir slankųjį dušo laikiklį. Galimybė nukreipti vandenį į skirtingas puses padarys maudymąsi po dušu dar malonesniu kaip mažiems, taip ir suaugusiesiems.

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Išmatavimai
Ilgis: 90 cm
Tipas
Dušo stovai
Medžiaga
Chromuotas

Aprašymas

973.00
Visa šeima įvertins superilgą ir slankųjį dušo laikiklį. Galimybė nukreipti vandenį į skirtingas puses padarys maudymąsi po dušu dar malonesniu kaip mažiems, taip ir suaugusiesiems.
Ilgis: 90 cm Medžiaga: chromuotas Tinka: vonios, dušo, potinkinio montavimo, termostatiniams maišytuvams ir dušo galvutėms RAVAK Stumdomas laikymo elementas: judamas ištisinio žalvario rankinio dušo laikiklis reguliuojamas viena ranka, pakanka paspausti svirtį ir perkelti dušą į bet kurią padėtį. Garantija: 2 metai Išoriniam paviršiui valyti rekomenduojama naudoti priemonę RAVAK Cleaner Chrome. Laikiklį galima kombinuoti su kitais prieinamais aksesuarais RAVAK

Ravak

Kuriame įkvepiančius vonios kambarius, apgalvotus iki smulkiausios detalės. Kartu su prekės ženklu RAVAK pateikiame kompleksinius šiuolaikinių vonios kambarių sprendimus: integruojamų gaminių serijas, akrilines vonias su galimybe montuoti hidromasažines sistemas, dušo kabinas ir duris, praustuvus, vonios kambario baldus, maišytuvus ir platų įvairiausių priedų pasirinkimą.

Mūsų sprendimai paremti daugiau kaip dvidešimties metų patirtimi. Tapome didžiausiu gamintoju Čekijoje ir išlaikome dominuojančią padėtį Centrinėje Europoje.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Jums taip pat gali patikti:

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo