Praustuvo spintelės

Rodoma 1-48 of 72 prekė (s)

Vonios spintelė su praustuvu yra vienas funcionaliausių vonios kambario baldų. Toks baldas praktiškai panaudoja vonios kambario erdvę, sukurdamas vietą pasidėti daiktus: nuo namų chemijos priemonių iki grožio reikmenų. Šiuolaikiškos praustuvo spintelės yra gaminamos iš drėgmei itin atsparių medžiagų. Todėl galėsite pirmine išvaizda džiaugtis ištisus metus! Toliau pateikiame patarimus, kaip išsirinkti jums geriausiai tinkančią praustuvo spintelę.

Kaip suderinti spintelės dydį su praustuvo?

Suderinimas priklauso nuo to, ką pirma įsigyjate. Iš kiekvieno spintelės išmatavimo atimkite po 5-7 cm. Jei nežinote matmenų, išmatuokite spintelės vidų. Keli pavyzdžiai:

• jei spintelė 90 cm² pločio, joje gali tilpti ne daugiau kaip 80 cm² praustuvas;

• jei spintelė 75 cm² pločio, joje gali tilpti ne daugiau kaip 65 cm² praustuvas.

Iš kokių tipų praustuvo spintelių galite rinktis?

Nustačius tinkamą praustuvo dydį ir vietą, laikas pasirinkti dizainą. Čia pateikiame keletą praustuvų spintelių dizainų ir patarimų, kurį pasirinkti pagal savo poreikius.

Praustuvo ant pjedestalo spintelė. Joje nėra jokios konkrečios laikymo priemonės. Tačiau jos elegantiška išvaizda padarys jūsų vonios kambarį stilingą ir prašmatnų. Ši kriauklė tinka bet kokio tipo vonios kambariui. 

Laisvai stovinti praustuvo spintelė. Ji gali būti kvadrato arba stačiakampio formos, ant kurios galima pastatyti vieną arba dvi kriaukles. Dauguma šių praustuvų paprastai gaminami iš medienos medžiagų, tačiau galite pastebėti, kad aplink viršutines sritis naudojami keraminiai elementai.

Sieninė praustuvo spintelė. Puikus variantas ribotos erdvės vonios kambaryje. Kadangi nesiliečia su grindimis, jų priežiūra ir valymas yra itin sklandūs.

Viršutinio montavimo praustuvo spintelė. Praustuvė montuojama ant stalviršio, kad atrodytų puošniai. Spintelė gaminama iš aukštos kokybės PVC, kuris yra 100 % atsparus vandeniui ir drėgmei. Ją galima rinktis tiek montuojamą ant sienos, tiek ant grindų.

Įleidžiamo praustuvo spintelė. Praustuvas įmontuojamas tiesiai spintelės viduje, todėl gaunamas plokščias stalviršis. Dėl to itin lengva prižiūrėti stalviršį, nes vandenį nuo jo galėsite tiesiogiai nušluostyti į praustuvą. Matoma tik dalis praustuvo, o tai vonios kambariui suteikia vientisumo.

Kokia spalva jums tinkamiausia?

Kadangi praustuvo spintelės paprastai nebūna akių lygyje, stipresnės akcentinės spalvos gali padėti įnešti į erdvę spalvų. Jei nenorite užgožti kambario, rinkitės vienu ar dviem atspalviais tamsesnę praustuvo spintelę nei sienų spalva.

Kaip prižiūrėti praustuvo spintelę?

Sumaišykite švelnų indų ploviklį su šiltu vandeniu ir švaria, sudrėkinta kempine nuvalykite nešvarumus nuo spinteles. Įsitikinkite, kad nenaudojate per daug vandens, ir visada nuvalykite papildomą drėgmę. Šis kasdienis sprendimas yra paprasčiausias būdas valyti medines vonios kambario spinteles.

ADMA praustuvo spintelės

Jau daugiau nei dešimtmetį teikiame aukščiausios kokybės standartus atitinkančią produkciją. Suteikiame galimybę ADMA prekes įsigyti būstinėje Kaune arba internetinėje parduotuvėje ADMA.LT. Visuomet esame pasiruošę laiku ir pagal numatytus terminus įvykdyti užsakymus, profesionaliai konsultuoti įvairiais klausimais, pasiūlyti savo klientams geriausią prekės kainos ir kokybės santykį.

Taip pat stengiamės koja kojon žengti su naujausiomis technologijomis ir inovatyviais sprendimais, todėl nuolat ieškome modernių, išskirtinių prekių, kurias galėtume pasiūlyti jums. Vertiname puikiai visiems žinomus prekinius ženklus, todėl savo parduotuvėje siūlome geriausius Ravak, Raypath, Hansgrohe, Viessmann, Elonika, Grohe, Franke, Laufen, Tece, Wavin gaminius.

Filtruoti pagal
Kaina
Gamintojai
Daugiau Mažiau
Tipas
Kolekcija
Spalva
Išmatavimai
Pusė
Išmatavimai
Aukštis
Plotis
Gylis
Ilgis
Pusė
Serija
Modelio numeris
Kilmės šalis
Filtras
Prekė pridėta prie norų sąrašo