Potinkinė dalis dušo maišytuvui , Hansgrohe
Potinkinė dalis dušo maišytuvui , Hansgrohe
  • −30%
Potinkinė dalis dušo maišytuvui , Hansgrohe
Potinkinė dalis dušo maišytuvui , Hansgrohe

Potinkinė dalis dušo maišytuvui , Hansgrohe

13620180
93,10 € 133,00 € -30%
Su PVM | Pristatymas 2-3 d. d. (jeigu nėra sandelyje 3-4 sav.) (pasitikslinkite pas konsultantus +370 655 11936)

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Tipas
Potinkinės dalys ir priedai

Aprašymas

Hansgrohe potinkinė dėžutė dušo maišytuvui.

  • Tinkama vienos rankenėlės dušo maišytuvui Hansgrobe 31967000;
  • Keraminė kasetė.


Hansgrohe SE” yra vokiečių gamintojas iš Švarcvaldo (Black forest) regiono. Kompaniją „Hansgrohe“ 1901 metais įkūrė Hans‘as Grohe ir iki šiol jos akcininkai yra įkūrėjo anūkai. Tradicijos ir lyderystė leidžia kompanijai užimti svarbią vietą santechnikos pramonėje. Gamintojas yra pripažintas dizaino lyderis šioje srityje.


„Hansgrohe“ asortimente yra vandens maišytuvai vonios kambariui ir virtuvei, visi prietaisai dušui, įvairios virštinkinės ir potinkinės dušo sistemos, aksesuarai bei vandens nubėgimo sistemos. Virtuvei siūlomi ne tik maišytuvai, bet ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir granitinės plautuvės. Gamintojo produktai pristatomi šiais prekiniais ženklais: „AXOR” ir „hansgrohe”. „AXOR” siūlo ypatingo dizaino (avangardo, modernaus ar klasikinio), prabangius aukščiausios kokybės vandens maišytuvus, dušo komplektus, aksesuarus ir veidrodžius. Išbaigtos kolekcijos individualiam svajonių vonios kambariui, sukurtos pasaulinio garso dizainerių (Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Phoenix Product Design, Patricia Urquiola). Aukščiausia produktų kokybė, funkcionalumas ir ergonomiškumas! 


PRIDĖTINĖ VERTĖ 


„Hansgrohe“ prekės ženklas reiškia novatoriškus sprendimus, funkcionalų dizainą ir nepriekaištingą kokybę vonios kambariui ir virtuvei. Atsižvelgiant į estetiką, novatorišką dvasią ir vokišką inžinerinę patirtį, gaminami produktai, kurie išsiskiria puikiu dizainu ir funkcionalumu. Nesenstantis dizainas ir vokiška kokybė – tai pridėtinė vertė, kurią įvertins kiekvienas klientas. „Hansgrohe“ leidžia kiekvieną dieną vonios kambaryje ar virtuvėje džiaugtis vandens grožiu ir teikiama nauda.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo