Greitas gyvenimo tempas mus neretai skatina ieškoti mūsų laiką taupančių ir buities darbus paprastinančių sprendimų. Todėl inovatyvūs sprendimai vis dažniau randa vietą kiekvienuose namuose, integruoti ne tik į elektrinius prietaisus, bet ir į vonios, ar kambario įrangą. Įsivaizduokite rytą, kuomet įsipilate šalto, filtruoto vandens stiklinę, po sekundės jau užpilate kavą ir greitai paruošiamą košę – ir visa tai vieno maišytuvo pagalba. Sakote misija neįmanoma?  „Franke“ sukūrė sprendimą - „Minerva Mondial 4 in 1“ – tai inovatyvus maišytuvas plautuvei, suteikiantis galimybę namuose turėti šaltą ir karštą, verdantį ir filtruotą šaltą vandenį iš vieno maišytuvo. Jis ne tik taupo laiką, bet ir sumažina įvairių įrenginių poreikį namuose – nuo virdulio, kūdikių buteliukų sterilizatoriaus, iki vandens filtro aparato.

Verdantis vanduo ir paprasta instaliacija

Dauguma maišytuvų su instaliuotomis verdančio vandens sistemomis,  tiekia vandenį, kurio temperatūra  mažesnė, negu 98°C, todėl gėrimai ir maisto patiekalai, kuriems reikalingas tikrai verdantis vanduo, neatskleidžia savo tikrojo skonio. „Minerva Mondial 4 in 1“ verdančio vandens temperatūra yra 100°C, todėl su juo tiek gėrimus, tiek maistą paruošite tobulai.

Minerva Mondial 4 in 1 instaliacija nesudėtinga, todėl užtenka turėti tik minimalius santechnikos įgūdžius.

Filtruoto vandens privalumai

Nors Lietuvoje vanduo iš centralizuoto vandentiekio yra tinkamas gerti, tačiau dalies vandenviečių vandenyje yra per daug mangano, geležies, amonio, sulfatų, taip pat yra padidėjęs ir  vandens drumstumas. Nors tiesioginio pavojaus sveikatai ir nėra, tačiau nemaža dalis gyventojų perka atskirus vandens filtrus ar geriamąjį vandenį. Todėl Franke „Minerva Mondial 4 in 1“ maišytuve įmontuotas filtras gali išspręsti ir šią problemą.

Filtruotas vanduo yra sveikesnis, kadangi savyje neturi metalų, švino ir kadmio, taip pat yra skanesnis gerti. Jis prailgina ir įvairių namų buities įrenginių, tokių kaip kavos aparatai, garų lygintuvai tinkamo veikimo laiką.

Minerva Mondial talpa

Kompaktiškas ir patogus vandens katilas puikiai telpa standartinėje virtuvinėje spintelėje. Kompaktiškas dizainas savyje turi beveik net 5 litrų talpos baką, kuriame esančio vandens puikiai užtenka mažiausiai 8 puodeliams arbatos, ar 2 maisto ruošimo kaistuvams. Išnaudojus visą talpoje esantį vandenį, sekančiu galėsite naudotis jau po 10 minučių.

Užtikrintas saugumas

„Minerva Mondial 4 in 1“ verdančio vandens sprendimas yra žymiai saugesnis negu tradiciniai virduliai. Įdiegta apsauga nuo vaikų, užtikrins, kad verdantis vanduo nepasiektų mažųjų rankyčių, ar svečių, kurie nėra susipažinę su verdančio vandens funkcija maišytuve. Svirtis yra spyruoklinė, todėl ją atleidus - vanduo išsijungia automatiškai. Patentuota sistema taip pat užtikrina, jog maišytuvas niekada nebus įkaitęs, net ir leidžiant iš jo verdantį vandenį.

Techninės savybės:

Spalva: nerūdijančio plieno

Atstumas nuo sienos iki maišytuvo angos vidurio: ne mažesnis negu 80 mm

Išbėgimo kiekis, normali srovė: 8 l/min. (3 bar)

Bakelio tūris: 4,7 l

100 laipsnių karšto vandens išeiga: 2,7 l

Saugu vaikams

Lanksčios 700 mm ilgio prijungimo žarnos ir 3/8 col. veržlės, kad montuoti būtų paprasta ir saugu

Montuojama spintelėse: nuo 60 cm

Bakelis montuojamas: tik horizontaliai

Apatinėje spintoje reikės dviejų kištukinių lizdų

Bakelį montuoti galima po pagrindu (mažiausiai 150 mm)

Garantija: 2 metai

Prekė pridėta prie norų sąrašo