Šiomis dienomis modernus dizainas yra daugiau negu tik estetika. Iš tikrųjų, „Collaro“ iš laikui nepavaldaus grožio sukuria malonią, subtiliai elegantišką, bet jaukią gyvenimui, aplinką, kurioje gera būti. Ryški dizaino briauna suteikia kolekcijai išskirtinę išvaizdą. Patirkite vonios kambarį, kuriame pačiu stilingiausiu būdu sujungtos charakteringos formos, aukštos kokybės medžiagos ir praktiškas funkcionalumas.

Plonos sienelės ir siauri kraštai

Subtiliai sukurti „Collaro“ praustuvai pilnai atskleidžia „TitanCeram“ – aukštos kokybės keramikos privalumus, tuo pat metu derinant nepaprastą  patvarumą ir laikui nepavaldžią išvaizdą. Praustuvus taip pat galima rinktis dengtus „TitanGlaze“ – išskirtinai gražia ir atsparia akmens baltos spalvos matine glazūra.

Stebinančiai subtilūs ir labai patrauklūs

„Collaro“ kolekcijos praustuvai leidžia patirti šiuolaikinių tendencijų dizainą ir formas. Ploni praustuvų kontūrai  suteikia lengvumo pojūtį vonios kambaryje, kai tuo pat metu jų charakteringo dizaino kraštas apsaugo nuo vandens išsitaškymo iš praustuvo.  Nesvarbu, ar pirmenybę teikiate įleidžiamiems praustuvams, ar praustuvams, montuojamiems paviršiuje – jūs vis tiek galite rinktis iš „Collaro“ kolekcijos, kadangi prasutuvai gaminami įvairiausių formų ir dydžių. Derinant visą vonios kambario stilių, rekomenduotina rinktis tiesių formų unitazus ir bidė iš „Venticello“ vonios kambario kolekcijos.

Įvertintas dizainas

„Collaro“ kolekcijos išskirtinė forma taip pat sužavėjo ir pripažintus dizaino žiuri: dėl savo išskirtinio dizaino, ant paviršiaus montuojami praustuvai su paspaudžiamu vandens nutekėjimo angos uždarymu, laimėjo „Red Dot Award“ apdovanojimuose  „Produkto dizainas 2019“ kategorijoje.

Straipsnis parengtas pagal Villeroy&Boch.

„Collaro“ kolekcijos praustuvus galite išsirinkti čia: https://www.adma.lt/paieska?s=collaro

Prekė pridėta prie norų sąrašo