Jokių dryžių per akimirką

Akumuliatorinius langų valytuvus jau kurį laiką galima rasti ne vienuose namuose. Jų populiarumo priežastis akivaizdi: vienas nepatogiausių namų ruošos darbų tampa daug patogesnis. Staiga kiekvienas, labiau besidomintis technologijomis, atranda langų valymą kaip smagų užsiėmimą. Greitas ir be dryžių valymo rezultatas praktiškai garantuojamas, o nešvarus vanduo ne laša ant grindų, o yra susiurbiamas į įrenginio vandens surinkimo talpą.

 

Langų valytuvai tinka daugeliui lygių paviršių. Dėl lanksčių siurbimo juostelių, juos galima naudoti ir ant šiek tiek išlenktų paviršių. Kiekvienas, turintis įrenginį namuose, greitai atranda daugybę kitų praktinio panaudojimo galimybių. Veidrodis padengtas apdžiūvusios dantų pastos lašeliais? Stiklinės durys „papuoštos“ vaikų rankučių įspaudais? O gal katė pasivaikščiojo ant stalviršio virtuvėje ir paliko letenų pėdsakus? Visa tai ne problema langų valytuvui. Visur, kur valymo metu lieka drėgmės, ją galima greitai ir patogiai susiurbti.

 

Po dušo langų valytuvas taip pat gali būti naudojamas drėgmei pašalinti nuo šlapių plytelių ar stiklinių dušo pertvarų. Kiekvienas, periodiškai atliekantis šią užduotį, gali drastiškai sumažinti kalkių ir muilo likučių susidarymą. Tuomet savaitinis vonios valymas tampa daug paprastesnis ir greitesnis. Įrenginį galima pritaikyti ne tik namų viduje, bet ir pavyzdžiui, automobilio stiklui ar pavasariniam stiklinio šiltnamio valymui. Kadangi tai yra akumuliatorinis įrenginys, langų valytuvas yra paruoštas naudoti bet kuriuo metu. Naujausi modeliai, tokie kaip WV 6, be sustojimo gali veikti iki 100 minučių ir tiksliai nurodyti, kiek veikimo laiko dar liko.

 

Kai kurie Kärcher langų valytuvų modeliai WV 6 ir WV 2 yra komplektuojami su trimis papildomomis, skirtingų spalvų siurbimo juostelėmis. Jas galima naudoti kaip žymeklius skirtingiems paviršiams valyti ir yra papildoma pridėtinė vertė, kadangi naudojant skirtingas juosteles, jos lėčiau susidėvi.

Langų valytuvai gali būti komplektuojami su praktišku priedu – belaidžiu valymo priedu KV 4, kuris yra alternatyva ploviklio išpurškimo buteliukui su valymo šluoste. Šis įrenginys veikia vibruodamas ir nešvarumus pašalina be erzinančios purškimo dulksnos. Rankos ir grindys išlieka sausos. Kadangi nereikia atlikti purškimo veiksmo, taip pat taupomas ir darbo laikas. 

 

Keletas praktiškų langų valytuvo naudojimo rekomendacijų. Nepagailėkite ploviklio, išpurkškite jo gausiai, nešvarumai turi lengvai sudrėkti ir atšokti nuo paviršiaus. Nevalykite langų saulėtą dieną, nes ant įkaitusio stiklo išpurkštas ploviklis akimirksniu išdžiūna. Jei valymo metu siurbimo juostelės išsitepė, jas nuvalykite švaria šluoste. O jei reikia pasiekti aukštesnius langus ar vitrinas, naudokite specialų teleskopinį ilgiklį.

Langu valytuvai turi platų pritaikymo spektrą. Papildomos siurbimo juostelės gali būti skirtos skirtingiems paviršiams, pavyzdžiui langams, virtuvės paviršiams, voniai ir automobiliui.

Drėgmės pašalinimas nuo šlapių plytelių po dušo ar valymo darbų yra labai patogus ir taupo laiką.

Švara be dryžių pagerina matomumą. Nešvarumai ir likučiai gali sukelti erzinančius atspindžius, pvz., saulei esant žemai ar temstant, kai akina artėjančių transporto priemonių šviesos.

Prekė pridėta prie norų sąrašo