Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
  • −22%
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars
Mačetė Solid CL-561, Fiskars

Mačetė Solid CL-561, Fiskars

1051235
Prekės laikinai neturime.
47,58 € 61,00 € -22%
Su PVM

Mačetė Solid CL-561, Fiskars

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Aprašymas

Sukurta greitam ir rimtam darbui, mačetė siūlo geresnį būdą sutramdyti greitai augančią augmeniją jūsų kieme ir sode, ypač kai valote didelius plotus plačiais mostais. Itin aštrus, rūdijimui atsparus ašmuo yra pritaikytas įvairioms užduotims atlikti, padedantis pagreitinti darbą ir palikti vieną ranką laisvai sukrauti nukirstas ar nupjautas medžiagas. Patogus darbas su rankena, kuri pasižymi išmanios tekstūros raštu, leidžiančiu gerai sukibti su ranka atliekant precizišką darbą, suimti vidurį įprastam naudojimui arba suimti už galo, kad smūgiuotumėte maksimalia jėga. Mačetėje taip pat yra ilgas ašmuo su specialiai išlenktu profiliu, kuris padeda išvengti ašmens įstrigimo, kai kertate storą krūmą.

15 colių (38 cm) peilis idealiai tinka dideliems plotams valyti, storoms šakoms pjauti. Lenkta ašmenų forma suteikia didelę kirtimo - pjovimo jėgą, kuri pasitarnauja atliekant įvairius krūmų kirtimo ar kitus kirtimo - pjovimo darbus net ir dideliuose plotuose. Grūdinto plieno ašmenys išlieka aštrūs ir intensyviai naudojant. Atspari rūdims, mažos trinties danga slysta per kietas medžiagas, neprilipdama. Pažangios tekstūros raštas ant rankenos turi dideles įdubas, kuriose pirštai laikosi, kad suimtų, ir mažų įdubimų, kur delnas remiasi, kad būtų išvengta pūslių. Kontūruota Softgrip® danga padengta rankena turi raižytą profilį, kad atitiktų natūralią jūsų rankos formą. Dėl platėjančios rankenos įrankis tvirtai laikosi rankoje, kai siūbuoja maksimalia jėga. Išplėstinė rankena leidžia prispausti arčiau ašmenų, kad būtų galima geriau valdyti pjaunant tikslia. Pirštų apsauga suteikia papildomą apsaugą saugiam naudojimui. Nailoninis dėklas ašmenims.

  • Išmatavimai: ‎45 x 700 mm
  • Kilmės šalis: Suomija
  • Svoris: 0.990 kg

FISKARS – Suomijos prekinis ženklas turintis ilgametę kokybės ir inovacijų patirtį. Šio gamintojo sėkmės faktoriumi yra inovacijų, nuolatinio produktų kūrimo bei mokslinių tyrimų medžiagų technologijų srityje derinys. Garsiosios žirklės oranžinėmis rankenomis, gaminamos jau daugiau kaip 30 metų, suteikė galimybę žmonėms atrasti naują, komfortišką kirpimo procesą. Produktų asortimentas yra įvairus, jį sudaro sodo įrankiai, miško įrankiai bei platus virtuvės reikmenų pasirinkimas. Visus reikiamus įrankius tiek darbui namuose, tiek ir lauke galima įsigyti visą sezoną. Patvarūs gaminiai užtikrina, kad darbus atliksite maksimaliai saugiai ir patogiai. Fiskars misija bei vizija yra sukurti ikoniško gyvenimo būdo prekės ženklą ir užtikrinti teigiamą bei ilgalaikį poveikį mūsų gyvenimo kokybei. Fiskars visuomet pabrėžia savo įrankių ergonomiškumą ir naudojimo saugumą.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo