Peilis sūriui Collective Tools, Iittala
Peilis sūriui Collective Tools, Iittala
Peilis sūriui Collective Tools, Iittala
Peilis sūriui Collective Tools, Iittala
Peilis sūriui Collective Tools, Iittala
Peilis sūriui Collective Tools, Iittala

Peilis sūriui Collective Tools, Iittala

6428501895118
35,90 €
Su PVM | Pristatymas 2-3 d. d. (jeigu nėra sandelyje 3-4 sav.) (pasitikslinkite pas konsultantus +370 655 11936)

Peilis sūriui Collective Tools, matinės nerūdijančio plieno spalvos.

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Kolekcija
Iittala Coll. tools

Aprašymas

Tarptautiniu mastu pripažintų architekto Antonio Citterio ir dizainerio Gleno Oliverio Löw sukurta įrankių linija - Collective Tools – vertinama už puikų dizainą, funkcionalumą ir modernumą. Kiekvieną kolekcijos įrankį ypač patogu ir paprasta naudoti. Minimalistinis, modernus šlifuoto nerūdijančio plieno dizainas šiems universaliems įrankiams suteikia rafinuotumo. Collective Tools serviravimo įrankiai puikiai dera su Citterio 98 stalo įrankiais ir Tools puodais. Collective Tools sūrio peilis pasižymi įspūdingu dizainu ir skulptūriška forma. Puikiai tinka pjaustyti visų tipų sūrius. Ideali dovana.

Pilnas šiuolaikinio valgomojo rinkinys, patogiai naudojamas ir kaip komplektas, ir pavieniui. Nerūdijančio plieno matiniai gaminiai rankose tiesiog prigyja. Puikiai papildo bet kurią "Iittala" stalo įrankių gamą.

Unikalus įrankių rankenos modelis suteiks ypatingo išskirtinumo ir malonumo jais naudojantis. Puiki dovana mėgstantiems gaminti ir ypač vyrams! Stiprus ir tvirtas dizainas privers pakeisti nuomonę apie virtuvę net mažai joje besilankantiems.

"iittala" Group – yra Fiskars Group dalis, gaminanti platų spektrą kasdienio vartojimo produktus virtuvei, stalo serviravimui ir kitoms namų erdvėms. Šiaurės šalyse ši grupė yra savo srities lyderė, savo portfolio turinti eilę autoritetingų prekinių ženklų, kaip Iittala, Arabia, Hackman, Fiskars, Rörstrand ir Höganäs Keramik. 

Didžioji dalis "iittala" produktų gaminami Fiskars Group priklausančiose gamybos vietose Suomijoje. Stiklo gaminiai gimsta "iittala" ir Nuutajärvi stiklo dirbtuvėse, keramikos gaminiai – Arabia keramikos dirbtuvėse, o virtuvės reikmenys – Sorsakoski virtuvės reikmenų gamykloje."iittala" ir Nuutajärvi stiklo gamyklos - tai nedidelės gamintojų bendrijos, kurios specializuojasi spalvoto stiklo gamyboje. Visos Aalto vazos, Birds by Toikka paukščiai, Claritas ir Tapio stiklo dirbiniai rankomis gaminami "Iittala" ir Nuutajärvi stiklo dirbtuvėse. Aino Aalto stiklinės, Kivi žvakidės, Maribowls dubenėliai, Vitriini stiklinės dalys ir didžioji dalis Kartio ir Kastehelmi produktų ten pat gaminami staklėmis. Origo linija iš Indonezijos, Essence, Senta, HotCool ir Tsaikka stiklas iš Vokietijos, Moomin stiklinės iš Italijos, Sarjaton puodeliai, serviravimo dubenys ir stiklas, Taika ir Korento linijų gaminiai, Kastehelmi torto padėklai ir dideli dubenys iš Tailando bei Sarpaneva puodas iš Kinijos.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo