2022 metų apžvalga

eTikriausiai ne vienas sutiksite, jog 2022-ieji buvo sunkūs ir gąsdinantys metai. Nuo to, jog turėjome galvose susitaikyti, kad tokio tipo agresija kaip karas vis dar egzistuoja XXI amžiuje, ir egzistuoja visai šalia, iki to, jog iki dangaus šoktelėjusios kainos ne vienam privertė susiveržti diržus ne tik namuose, bet ir versluose. Aukojome, taupėme, vėl aukojome. Tokie tie buvo tie metai daugumai iš mūsų. Ir atrodė, jog jie niekada nesibaigs, vis atnešdami naujų iššūkių, ir galbūt tokių, su kuriais visai nenorime susidurti. Bet panašu, jog 2022 metai pasiekė finišo tiesiąją, o toliau – viskas tik mūsų rankose.

ADMA 2022 metais

Metus pradėję sėkmingai, neilgai trukus turėjome susitaikyti su užklupusio karo keliama krize, potencialių klientų baimėmis ir atšauktais užsakymais. Turėjome išmokti komunikuoti krizės akivaizdoje. Kas buvo pirmas kartas ir tikrai ne mums vieniems. Mažais žingsneliais grįžome į eterį, o jūs į draugystę su ADMA. Atrodė, jog buvo sustojęs ne tik verslas, bet ir pats laikas.

Atgaivinus gyvenimą, smarkiai plėtėme asortimentą – turėtas tris kategorijas pavertėme mūsų šūkiu “Jūsų komfortui namuose”, tad ADMA jau galėjote rasti visko – nuo indų, šviestuvų iki sodo ir namų buitinės technikos. Plečiantis asortimentui – plėtėme ir komandą, kad viskas vyktų itin sklandžiai. Jeigu kas ir buvo ne taip, žemai prieš jus lenkiame galvas. Jūsų pasitikėjimas skatino nesustoti. Tad laukite naujienų ir 2023 metais.

Rėmimai

Savo širdis ir paramą 2022 metais skyrėme Ukrainai ir sportui.

Aukojome „Blue – Yellow“ organizacijai, skyrėme ne vieną mėnesį 2 % nuo pardavimų, kad tik galėtume greičiau sugrįžti į pasaulį PRIEŠ ir padėti visiems ukrainiečiams pasipriešinti pakeltai tirono rankai.

Tapome Lietuvos moterų krepšinio lygos generaliniu rėmėju, rėmėme bokso pasaulio šviesulius Eimantą Stanionį ir Igną Barysą. Tikime, jog buvome ne menkas indėlis jų sporto padangėse.

Ir pabaigai

Reziumuojant metus, nors jie ir buvo sunkūs, bet įrodantys, jog darant, galima padaryti labai daug. Taip pat tikriausiai patys save sugebėjome nustebinti vienybe ir bendrų tikslų siekimu.

O mes dėkojame kiekvienam iš Jūsų už pasitikėjimą 2022 metais ir linkime, jog 2023 savyje neštų mažiau liūdesio, daugiau šviesių minčių, daugiau patikimų draugų ir partnerių. Su artėjančiais Naujaisiais Metais.

ADMA dovana Jums – papildoma -10 % nuolaida visoms prekėms, kurias rasite www.adma.lt

NUOLAIDOS KODAS - ADMA23

Nuolaidos kodas galios iki sausio 12 d.

Prekė pridėta prie norų sąrašo