Šiuolaikinio žmogaus gyvenime vonia ir jos privalumai namuose gali būti vienas iš maloniausių atsipalaidavimo būdų. Puiku, jei vonios kambarys yra erdvus ir galime tureti tiek dušo kabiną, greitam nusiprausimui, tiek vonią, maloniam atsipalaidavimui.  Tačiau jei tokios galimybės nėra, turime rinkis vonia ar dušo kabina. Pasirinkus vonią ir sumontavus ant jos vonios sienelę dažnai yra galimybė susikurti ir patogią dušo erdvę. Kitas vonios privalumas yra tai, kad vonios apdailą dabar galime pritaikyti prie bet kokių vonios kambario matmenų ir dizaino, sukuriant vientisą, harmoningą aplinką. Tokiam spendimui dažnai pasirenkamas (vonios apdaila) karkasas, t.y. vonios apdaila iš profilių ir gipso, kuris apklijuojamas norimomis plytelėmis. Toks spendimas yra šiuolaikiškas ir ilgaamžis.

Perkant RAVAK lieto akrilo vonias galime pasiūlyti savo patikimų meistrų paslaugas, kurie paruoš profilių ir  gipso apdailą (karkasą) voniai ir sumontuos jūsų namuose. Plytelių meistrui beliks užklijuoti tik plyteles.

Sprendimas montuoti vonią karkase yra labai patogus, nes pritaikomas prie bet kokių vonios matmenų, galima sukurti įvairias nišas daikų pasidėjimui prie vonios būtent tose vietose kur reikalinga. Taip pat tokia apdaila išsprendžia tarpų tarp vonios ir sienų problemas. Naudojant gipso karkaso apdailą galima pagaminti įvairių matmenų apdailą, tobulai pritaikant prie vonios kambario matmenų.

Profilių ir gipso apdaila (karkasas) gali būti:

L formos, kai vonia statoma kambario kampe.

I formos - kai vonia statoma tarp dviejų sienų į nišą.

L formos -  kai vonia statoma į kampą prie dviejų sienų.

U formos - kai vonia statoma prie vienos sienos.

O formos - kai vonia pastoma nepriklausomai nuo jokių sienų erdviame vonios kambaryje.

Prekė pridėta prie norų sąrašo