Šio itin tradicinio šveicariško prekės ženklo savitumas atspindi dizaino, kokybės ir funkcionalumo simbiozę. LAUFEN – aukščiausios kokybės prekės ženklas po ROCA skėčiu, yra vienas pasaulyje pirmaujančių gamintojų, turinčių prekybos tinklą visame pasaulyje.

Daugiau negu 125 metų patirtis

Įmonės kompetencija glūdi patirtyje gaminant vonios kambario įrangą. Daugiau negu 125 metų LAUFEN prekės ženklui naudojama seniausia žmonijai žinoma formuojama medžiaga, iš kurios legendiniu šveicarišku tikslumu moderniose gamyklose gaminami inovatyvūs vonios kambario įrangos produktai. Žinios apie patį vonios kambarį įgytos kartu su LAUFEN kompetencija keramikos gaminių srityje, sujungiant jas su prašmatniu dizainu.

Iš pirmo žvilgsnio LAUFEN produktai išsiskiria tuo, kad jų šveicariškas dizainas sujungia dvi esmines dizaino tendencijas: emocingą itališką dizainą iš pietų ir šiaurines dizaino tikslumo ir aiškumo tradicijas.

LAUFEN kokybė pasižymi dviem aspektais: gamybos žiniomis ir didele praktine nauda, kurią įrengtas vonios kambarys suteikia klientui – tai ne visada akivaizdžiai pastebima iš karto. Šveicarijos įmonė LAUFEN gamina produktus, leidžiančius taupiai naudoti vertingą išteklių – vandenį, taip įmonė parodo savo įsipareigojimą tausoti gamtos išteklius ir vykdyti gamybą nekenkiant aplinkai.

Kolekcijos

LAUFEN prekinis ženklas šiuo metu siūlo net 15 vonios kambario įrangos kolekcijų, kurių produktus galite įsigyti užsisakydami ADMA elektroniniu paštu, telefonu ar atvykę į ekspoziciją.

Elektroninėje parduotuvėje šiuo metu siūlome įsigyti iš 13 LAUFEN kolekcijų atrinktą vonios kambario įrangą. Asortimente rasite vonias, praustuvus, sanitarinę keramiką, vonios kambario baldus ir kitus vonios kambario įrangos priedus.

Su turimais LAUFEN produktais elektroninėje ADMA parduotuvėje galite susipažinti ir įsigyti čia:

Prekė pridėta prie norų sąrašo