Gal namuose diskutuojate, pirkti vonia ar dušo kabiną? Vienas iš jūsų mieliau renkasi trumpas maudynes iš ryto duše. Kitas mėgsta ilsėtis su knyga karštoje vonioje. O jūsų vaikai mėgsta žaisti putose? Nesitenkinkite vienu sprendimu – rinkitės kompromisą: vonią su kokybiška vonios sienele.

Atsisveikinkite su polietileninėmis užuolaidomis. Pirkite aukštos kokybės vonios sienelę RAVAK su aliuminio rėmu ir stiklo arba plastiko užpildu.

KAI NĖRA DAUG VIETOS

Ne kiekvienas turi pakankamai didelį vonios kambarį, kuriame tilptų vonia ir dušo kabina. Kodėl turėtumėte rinktis vieną ar kitą, kai galite turėti abu? Įsigykite RAVAK vonią kartu su vonios sienele. Kas mėgsta praustis po dušu, galės tai daryti tiek, kiek nori. O likusiems nereikės atsisakyti atsipalaidavimo akimirkų vonioje. Rasti tinkamą vonią nebus sunku, net ir mažam vonios kambariui.

Ne kiekvienas turi pakankamai didelį vonios kambarį, kuriame tilptų vonia ir dušo kabina. Kodėl turėtumėte rinktis vieną ar kitą, kai galite turėti abu? Įsigykite RAVAK vonią kartu su vonios sienele. Kas mėgsta praustis po dušu, galės tai daryti tiek, kiek nori. O likusiems nereikės atsisakyti atsipalaidavimo akimirkų vonioje. Rasti tinkamą vonią nebus sunku, net ir mažam vonios kambariui.

RINKITĖS PAGAL SAVO SKONĮ

Tik nuo jūsų priklauso, pasirinksite kampinę, stačiakampę ar asimetrinę RAVAK vonią. Tiesiog įsitikinkite, kad sumontavę stacionarią, varstomą arba stumdomą vonios sienelę, turėsite bent 70 cm pločio tarpą, kad patogiai įlipti į vonią.

Asimetriška RAVAK Rosa II gali būti naudojama ne tik kaip vonia, bet ir kaip erdvi dušo kabina, Tai įmanoma CVSK1 vonios sienelės dėka.

Asimetriška vonia Rosa II: vonios dušo dalis turi plokščią ir platų dugną, bei sėdimą vietą, kuri kartu su vonios sienele suteikia plačią ir saugią vietą praustis po dušu. O patogias maudynes užtikrins patogiai pasvirusi nugarinė vonios dalis.

Dušo sienelė kartu su vonia turi būti 190 cm aukščio, kad atitiktų standartinį dušo kabinos aukštį.

Sienelė turi būti ne mažiau kaip 80 cm pločio, kad vanduo nepatektų į išorę. Kad stovint dušas būtų saugus ir patogus, vonios dugnas turi turėti platesnį, plokščią dugną, o vonios šonai turi būti vertikalūs.

KOKIŲ RŪŠIŲ VONIOS SIENELES GALITE PASIRINKTI?

Galite rinktis stacionarias, stumdomas, varstomas ir sulankstomas vonios sieneles. Besilankstančios gali turėti bet kokį sienelių skaičių nuo dviejų iki penkių. Pagrindinis jų privalumas yra tai, kad jas galima lengvai sulankstyti ir jos netrukdys jums maudantis ar valant vonią. Erdvė virš vonios gali būti uždaryta iš vienos ar dviejų pusių. Jei turite mažų vaikų, patariame rinktis slankiojančią arba sulankstomą sienelę, kuri turės geresnį sandarumą. Taip jūsų mažieji piratai ar narai neužtvindys viso jūsų vonios kambario. Kita vertus, vyresnio amžiaus žmonėms rekomenduojame pasirūpinti, kad būtų daugiau laisvos erdvės patogiai įlipti ir išlipti iš vonios.

RAVAK BeHappy II vonia: labiausiai erdvę taupantis sprendimas, kuris siūlo patogią vonią ir dušą kartu. Vonia su puikiai priglundančia trijų dalių VS3 sienele leidžia patogiai maudytis duše.

KOKIĄ MEDŽIAGĄ RINKTIS VONIOS SIENELEI?

Galite rinktis stiklinę skaidrią arba pusiau matinę sienelę. Taip pat ir užpildytą plastiku. Skaidrus stiklas atrodo švarus ir erdvus, o pusiau matinis suteikia daugiau privatumo.

JEI TURITE YPATINGŲ NORŲ

Jeigu norite ko nors ypatingo savo vonios kambariui ir standartinių pasiūlymų neužtenka, tuomet galite naudoti nestandartinių gaminių konfigūratorių, kuris padės greitai suprojektuoti jūsų norimą vonios sienelę. https://www.ravak.lt/lt/nestandartiniai-sprendimai

Stačiakampė vonia RAVAK Chrome: stačiakampis korpusas ir ovalus dugnas. Idealiai tinka visiems, kurie mėgsta tradicinius sprendimus. Nugaros dalis turi patogų nuolydį, o šonai yra vertikalūs, kad būtų patogu maudytis po dušu.

NESUDĖTINGAS SURINKIMAS

Vonios sieneles ir duris galima montuoti beveik ant bet kurios stačiakampės vonios su plokščiu viršutiniu kraštu. Taip pat tinka plieninėms. Montavimas nesudėtingas, todėl galite tai padaryti ir patys.

PRIEŽIŪRA GALI BŪTI PAPRASTENĖ, NEI ATRODO

Vonios sienelė turi ne tik atlikti savo funkciją, bet ir estetiškai atrodyti. Štai kodėl apie priežiūrą turėtumėte pagalvoti iš anksto. Jei nenorite tam skirti daug laiko, rekomenduojame pagalvoti apie berėmes stiklo sieneles, kadangi jas lengviau valyti. Pigesnis ir paprastesnis sienelių užpildymo būdas yra plastikinis, montuojamas į rėmą. Tokiu atveju daugiau dėmesio reikėtų skirti šalia rėmo esančioms vietoms, kuriose kaupiasi nešvarumai ir kalkių nuosėdos. Plastiku užpildytos sienelės yra įvairių tipų ir apdailos.

Visi RAVAK stikliniai vonios elementai yra su specialia patentuota RAVAK AntiCalc® danga, kuri suteikia vandeniui atsparų paviršių. Vanduo greičiau nubėga nuo stiklo paviršiaus ir nesikaupia kalkių nuosėdos. Siekiant išsaugoti šias savybes, periodiškai naudokite RAVAK AntiCalc kondicionierių.

Prekė pridėta prie norų sąrašo