„Brasta Glass” – tai ilgametę patirtį dušo kabinų, sienelių bei stiklinių pertvarų gamyboje turintis lietuviškas prekės ženklas, priklausantis „Brasta“ įmonių grupei. Dar visai neseniai šį gamintoją žinojome „Baltijos brasta” vardu, tačiau didelė plėtra ir augimas pakeitė ne tik įmonės pavadinimą, bet ir įtakojo asortimento plėtrą. Jeigu anksčiau „Brasta Glass“ identifikavome kaip dušo kabinų, sienelių ir aksesuarų voniai gamintoją, tai šiai dienai galime teigti, jog ilgametę patirtį turinti įmonė savo veiklą sėkmingai praplėtė gamindama ir stiklo pertvaras visuomeniniams ir privatiems objektams. „Brasta Glass“ lyderiaujanti įmonė ne tik Lietuvoje, bet savo produkcija džiugina ir kitų šalių klientus – nuo Vokietijos iki Skandinavijos šalių.

Dušo kabinos, sienelės ir durys

Iš „Brasta Glass“ asortimento galite rinktis stačiakampes, penkiakampes, pusapvales, berėmes dušo kabinas, prie sienos ir grindų tvirtinamas dušo sieneles ir sieneles, montuojamas prie sienos, skirtas voniai, slankiojančias dušo sistemas bei dušo duris, skirtas nišoms.

„Brasta Glass“ siūlo rinktis iš aštuonių skirtingų kolekcijų, todėl produktų įvairovė tikrai patenkins ir paprastus, ir įmantrius klientų poreikius.

Pastaraisiais metais vis labiau populiarėjančios industrinio stiliaus dušo kabinos ir dušo sienelės, kurios vietą randa ne tik loftuose ar minimalistiniu dizainu dvelkiančiuose namuose – „Brasta Glass“ pasididžiavimas. Įmonė klientams siūlo platų industrinio stiliaus dušo kabinų pasirinkimą. Dušo kabinos ar sienelės stiklą rėmina juodos spalvos linijos - išskirtinis akcentas, atspindintis madingą vonios kambario dekoro tendenciją. Metalinės linijos juosia stiklą perimetru ir/arba suskaido jį stačiakampiais. Metalo konstrukcijos yra idealiai lygios ir padengtos juoda (ar netgi kita pageidaujama) spalva, apsaugančia nuo aplinkos poveikio.

„Brasta Glass“ visų kolekcijų dušo kabinos ir dušo sienelės pasižymi ilgaamžiškumu (gaminiams suteikiama net 7 metų garantija, o atliktiems darbams – 2 metų garantija), lengva priežiūra (dušo kabinos stiklai padengti nano technologijų danga - „Greiti lašai“), plačiu asortimentu, sandarumu bei praktiškumu dėl durų atsidarymo tiek į išorę, tiek į vidų, taip pat dėl į stiklą įleidžiamų lankstų, kurie dar labiau supaprastina kasdienę priežiūrą bei naudojamų tarpinių kokybės, kurios yra itin skaidrios ir nekeičia spalvos.

Dušo kabinos, sienelės ir durys

„Brasta Glass“ taip pat siūlo ir dušo padėklus, pagal formą pritaikomus konkretiems jų gaminamų dušo kabinų modeliams. Padėklai pasižymi išskirtine kokybe ir patvarumu. Dušo padėklai yra gaminami iš lieto akmens ir yra baltos spalvos. Padėklai parduodami komplekte su reguliuojamo aukščio kojelėmis, panele bei sifonu.

Nestandartiniai gaminiai

„Brasta Glass“ atstovų teigimu, nestandartinės dušo kabinos jų įmonei – lengvi sprendimai sudėtingoms užduotims. Tai didžiausias šio gamintojo išskirtinumas. „Brasta Glass“ savo klientams siūlo nevaržyti kūrybiškumo ir kurti individualų stilių. Šio gamintojo siūlomi nestandartiniai sprendimai gali būti montuojami pačiuose moderniausiuose vonios kambariuose. Dėl ilgametės „Brasta Glass“ patirties šie gaminiai bus ne mažiau patvarūs ir funkcionalūs negu klasikinių kolekcijų modelių produktai.

Dauguma net ir įprastų dušo kabinų ir sienelių modelių gali būti pritaikyti individualiems poreikiams. Įmonė gali realizuoti ir ypač sudėtingus sprendimus nišose, itin erdves kabinas su papildomomis sienelėmis ar rasti sprendimus net itin erdvės stokojančiuose vonios kambariuose.

Svarbu paminėti, jog „Brasta Glass“ gali paruošti ir nestandartinio gaminio vizualizaciją, kuri leis klientui įsivertinti sprendimo priėmimo teisingumą bei galutinio produkto vaizdo tinkamumą, pritaikant produktą kliento erdvėms.

„Brasta Glass“ išskirtinumas

Be paminėtos nestandartinių sprendimų įvairovės, „Brasta Glass“ savo asortimente turi sprendimus ir nestandartinių spalvų vonios kambariui mėgėjams. Vietoj įprastos chromo spalvos galite rinktis juodo rėmo dušo kabinas ar premium klasės berėmę dušo kabiną „VITA PLIUS“ su aukso spalvos detalėmis. Siekiantiems dar didesnio išskirtinumo, kolekcijos „Akrobatė“ dušo kabinos ir dušo sienelės gali būti su RAL spalvų paletės profiliais. Dažytos gali būti ir tam tikrų kitų kolekcijų dušo kabinos ar sienelės, tačiau kelios vidinės detalės iš plastiko lieka nenudažytos.

„Brasta Glass“ taip pat siūlo veidrodines dušo kabinas ar dušo sieneles, kurios ne tik atliks papildomą veidrodžio funkciją, bet ir optiškai padidins vonios kambario erdvę. Esant poreikiui įmonė gali taip pat pagaminti veidrodžius, estetiškai priderintus prie jūsų pasirinkto sprendimo dušo erdvei.

Nepamirškime paminėti ir koja kojon su naujausiomis interjero tendencijomis einančių sprendimų dušui su rifliuotu stiklu, kurių paprastoje vonios kambario įrangos parduotuvėje neįsigysite, o „Brasta Glass“ šias kabinas ar dušo sieneles gamina pagal individualius užsakymus. Todėl šis estetika alsuojantis sprendimas gali atsidurti ir jūsų svajonių vonios kambaryje.

Kaip išsirinkti tinkamą dušo kabiną ar dušo sienelę?

Pirmiausia, „Brasta Glass“ atstovai rekomenduoja atkreipti dėmesį į namų interjerą, gaminio medžiagas, kurios lemia įrangos patikimumą bei vonios kambario išplanavimą. Todėl geriausia prieš renkantis dušo kabiną ar sienelę pasikonsultuoti su „ADMA“ vonios kambario įrangos vadybininkėmis, o neradus standartinio sprendimo - kvalifikuoti „Brasta Glass“ atstovai atvyks į Jūsų namus išmatuoti erdves ir surasti nestandartinius, kokybiškus ir individualius sprendimus, apie kuriuos patys galbūt nė nepagalvojote.

Dėl nestandartinių sprendimų kreipkitės į „ADMA“ vonios kambario įrangos vadybininkes:

Dovilė - dovile.g@adma.lt, +370 655 78 525

Agnė - agne.v@adma.lt, +370 681 12610

Kristina - kristina.m@adma.lt, +370 638 65675

Prekė pridėta prie norų sąrašo