Vandeniniai arba kombinuoti rankšluosčių džiovintuvai

Rodoma 1-48 of 76 prekė (s)

Vandeninis rankšluosčių džiovintuvas yra vienas iš universaliausių vonios kambario šildymo variantų. Pirma, sukuria vietą skalbiniams ar rankšluosčiams laikyti ir jiems džiūti. Antra, vandeniniais rankšluosčių džiovintuvais teka vanduo iš esamo karšto vandens sistemos, todėl šiluma išnaudojama taupiai. Ji tolygiai pasiskirsto visame vonios kambaryje. Jei neturite prieigos prie vandens sistemos, paieškokite elektrinio rankšluosčių džiovintuvo. Toliau pateikiame patarimus, kaip išsirinkti jums geriausiai tinkantį vandeninį rankšluosčių džiovintuvą. 

Iš kokios medžiagos pagamintą rankšluosčių džiovintuvą pasirinkti?

Atsižvelkite į vandens tiekimo sistemą renkantis vandeninį rankšluosčių džiovintuvą. Yra du vandens tiekimo sistemos tipai. 

Atvira (centralizuota)

Atvirai sistemai vanduo yra imamas iš giluminių gręžinių, kuriuose yra magnio, kalcio druskų. Plieną veiks korozija ir toks rankšluosčių džiovintuvas ilgai netarnaus. Rekomenduojame rinktis žalvarinį arba nerūdijančio plieno rankšluosčių džiovintuvą.

Uždara (individuali)

Uždarai sistemai galimi visų tipų rankšluosčių džiovintuvai: plieniniai, nerūdijančio plieno, žalvariniai, variniai. Sistemoje teka be druskų, bet su antikorozinėmis medžiagomis paruoštas vanduo.

Kombinuotų rankšluosčių džiovintuvų instaliavimas

Kombinuotas rankšluosčių džiovintuvas jungiasi ir prie centrinio šildymo, ir prie elektros tinklo. Galima instaliuoti tik kopetėlių modelio rankšluosčių džiovintuvus. Jums taip pat prireiks džiovintuvo priedų. Tai lems jūsų išsirinktas instaliavimo būdas:

• Vienoje pusėje montuojamas vienvamzdis mazgas, o kitoje - kaitintuvas. Šiuo atveju vandens padavimas ir grįžimas vyksta per vienvamzdį mazgą.

• Vienoje pusėje per trišakį montuojamas kaitintuvas, o kitoje - balansinis ventilis. Šiuo atveju vandens padavimo ir grįžimo išvadai montuojami pagal džiovintuvo vertikalių vamzdžių centrus.

Kodėl svarbu įžeminti?

Karšto vandens cirkuliacinė sistema gali susilpninti žalvarinių ir nerūdijančio plieno rankšluosčių džiovintuvų atsparumą korozijai. Tai lemia mV dydžio potencialų skirtumas. Tokiu atveju iš žalvario yra „išplaunamas" cinkas, todėl jis porėja, o nerūdijantis plienas - koroduoja taškiniu būdu. 

Rekomenduojame įžeminti karšto vandens tiekimo vamzdyną, jei norite išvengti šios situacijos. Jei potencialų skirtumas ant gyvatuko nepasinaikina, tuomet įžeminkite patį gyvatuką. Be to, įžeminimo nereikia variniams rankšluosčių džiovintuvams, nes jų neveikia potencialų skirtumas.

Papildomi saugos reikalavimai

Kombinuotas rankšluosčių džiovintuvas yra elektrinis prietaisas, todėl jam yra taikomi tam tikri saugos reikalavimai:

• Montuokite kaitintuvą ir elektros lizdą tolimesnėje nuo kriauklės, vonios ar dušo kabinos pusėje ne arčiau kaip 60 cm.

• Visi vonios kambario elektros lizdai turi būti pajungiami per srovės nuotėkio 15 mA skirtuminę relę.

ADMA vandeniniai (kombinuoti) rankšluosčių džiovintuvai

Jau daugiau nei dešimtmetį teikiame aukščiausios kokybės standartus atitinkančią produkciją. Suteikiame galimybę ADMA prekes įsigyti būstinėje Kaune arba internetinėje parduotuvėje ADMA.LT. Visuomet esame pasiruošę laiku ir pagal numatytus terminus įvykdyti užsakymus, profesionaliai konsultuoti įvairiais klausimais, pasiūlyti savo klientams geriausią prekės kainos ir kokybės santykį.

Taip pat stengiamės koja kojon žengti su naujausiomis technologijomis ir inovatyviais sprendimais, todėl nuolat ieškome modernių, išskirtinių prekių, kurias galėtume pasiūlyti jums. Vertiname puikiai visiems žinomus prekinius ženklus, todėl savo parduotuvėje siūlome geriausius Ravak, Raypath, Hansgrohe, Viessmann, Elonika, Grohe, Franke, Laufen, Tece, Wavin gaminius.

Filtruoti pagal
Kaina
Gamintojai
Daugiau Mažiau
Tipas
Spalva
Išmatavimai
Daugiau Mažiau
Aukštis
Plotis
Šiluminė Energija
Didžiausias darbinis slėgis
Rėmo spalva
Medžiaga
Montavimo tipas
Spalva
Rėmo spalva
Filtras
Prekė pridėta prie norų sąrašo