• −26%
Bakelis unitazo PALOMBA, Laufen
Bakelis unitazo PALOMBA, Laufen
Bakelis unitazo PALOMBA, Laufen
Bakelis unitazo PALOMBA, Laufen

Bakelis unitazo PALOMBA, Laufen

H8288030009731
234,59 € 317,02 € -26%
Su PVM | Pristatymas 2-3 d. d. (jeigu nėra sandelyje 3-4 sav.) (pasitikslinkite pas konsultantus +370 655 11936)

Vandens bakelis PALOMBA 360 x 175 x 435 mm su vandens įvadu centre, baltas.

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Kolekcija
PALOMBA COLLECTION

Aprašymas

Laufen kolekcija Palomba - italų dizainerių poros Ludovica ir Roberto Palomba kūrinys, kuris atkuria amžino jūros judesio suformuotas mažas įlankėles ar nušlifuotus akmenėlius, kvalifikuotai įkūnytus keramikoje, tai geometrinių ir organinių formų sintezė. Vis dėlto, kolekcijos Palomba praustuvai, vonios, dušo padėklai, klozetai, bidė ir baldai nesiekia pilnai kompleksinio vonios kambario statuso. Būdami ištikimi kolekcijos dvasiai, šie objektai tinka įdomioms kombinacijoms ir su kitais derančio dizaino LAUFEN produktais. Nauji dizaino sprendimai tik sėkmingai sustiprina pačią kolekciją Palomba.

Vandens bakelis Palomba by Laufen su vandens įvadu apčioje kairėje ir Dual Flush sistema. Dual Flush sistema dvigubo vandens nuleidimo mygtuko pagalba, padės jums sumažinti vandens sąnaudas. Ji leidžia pasirinkti vienam nuleidimui sunaudoti 4,5 arba vos 3 litrus vandens; tai atitinka pačias griežčiausias galiojančias rekomendacijas ir netgi viršija ES reglamentais nustatytus reikalavimus.

  • Išmatavimai: 360 x 175 x 435 mm
  • Medžiaga: Sanitarinė keramika
  • Svoris: 14,0 kg
  • Bakelis tinkamas unitazo modeliui H8248010002311

„Laufen“ - pasaulinis lyderis vonios kambario įrangos srityje. Šveicarijos gamintojas Laufen visuomet derina aukštos kokybės savo gaminiuose užtikrinimą, su aistra eksperimentuoti bei nuolatos ieškoti naujų technologinių inovacijų. Visuose savo gaminiuose Laufen naudoja tik itin aukštos kokybės žaliavas ir yra garsėjantis išskirtiniais ir unikaliais savo gaminiais. 

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (3):

Prekė pridėta prie norų sąrašo