Šiomis dienomis rankų higiena mūsų gyvenime užima ypatingą vietą. Siekiant užtikrinti kuo mažesnį kontaktą su galimais virusais ir bakterijomis rekomenduojame rinktis „hansgrohe” gamintojo sprendimus:

Bekontakčius elektroninius maišytuvus, kurių veikimas aktyvuojamas sensoriumi. Siūlomi įvairių stilių sieniniai elektroniniai maišytuvai arba montuojami į praustuvą. Juos peržiūrėti galite čia:

Maišytuvus su „Select” technologija, kurių veikimas aktyvuojamas paspaudus „Select” rankenėlę. Siūlomi maišytuvai praustuvui ir virtuvei, termostiniai maišytuvai potinkiniam ir virštinkiniam montavimui. Juos peržiūrėti galite čia:

Apsaugokite rankas naudodami alkūnę.

Daugiau higienos neliečiant maišytuvo delnais

Solidus ir aiškus „Talis Select S“ maišytuvo dizainas gražiai integruojasi į vonios kambario aplinką. Be ryškaus estetiškumo jis taip pat išsiskiria ir galimybe labiau užtikrinti higieną: vandens tekėjimo funkcija „start-stop“ gali būti aktyvuojama alkūne. Taip ne tik išlaikoma maišytuvo švara, bet ir apsisaugomos rankos nuo virusų ir bakterijų. Su „start-stop“ funkcija vanduo naudojamas tik tada, kai jo reikia.

Automatinio vandens paleidimo technologija

Bekontaktis maišytuvo valdymas didesnei higienai ir vandens taupymui

Naudojant „ laisvų rankų” maišytuvą ne tik sumažinsite bakterijų ir virusų plitimą, bet ir sutaupysite vandens. Pažangi bekontakčių technologijų sistema automatiškai paleidžia vandenį, kai jutiklis suaktyvinamas, todėl vanduo naudojamas tik tuo momentu kai jo tikrai reikia. Taip tausojamas vanduo ir energija. Ši technologija pagerina higieną, taupo pinigus ir tuo pačiu saugo aplinką.

Nepriekaištinga vokiška kokybė: „hansgrohe“ išmanieji maišytuvai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, jiems naudojamos patikimos elektroninės dalys. Maišytuvams suteiktas TÜV sertifikatas ir penkerių metų savanoriška gamintojo garantija.

Puiki higiena ir elegantiškas dizainas viename: dėl išskirtinių formų išmanieji maišytuvai yra patrauklūs, todėl vonios kambaryje puikiai dera higiena ir patrauklus dizainas.

Prekė pridėta prie norų sąrašo