Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars
Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars
Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars
  • −22%
Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars
Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars
Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars

Laikmatis laistymo CF su dviem išėjimais, Fiskars

1054792
Prekės laikinai neturime.
51,48 € 66,00 € -22%
Su PVM

Laistymo laikmatis CF su dviem išėjimais, Fiskars

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Aprašymas

Fiskars laistymo laikmačiai yra geriausia laiko ir vandens taupymo priemonė jūsų vejai ir sodui. Šis paprastas nustatyti ir naudoti laikmatis automatiškai atsuka ir užsuka vandenį pagal jūsų tvarkaraštį, o du išėjimai padeda laistyti dvigubai greičiau, be to, jie gali veikti tuo pačiu arba atskirais tvarkaraščiais. Negana to, jis turi momentinį laistymo mygtuką, kuriuo atsukamas čiaupas nekeičiant jūsų nustatymų, senkančios baterijos saugiklį ir universalią jungtį su trimis sriegiais, kurie tiks daugeliui įprastinio dydžio čiaupų.

Dideliame, gerai įskaitomame LCD ekrane paprasta ir patogu programuoti. Tiesiog nustatykite pradžios ir pabaigos laiką, laistymo dažnį (6 valandos, 12 valandų arba nuo 1 iki 7 dienų) ir trukmę (nuo 1 iki 360 minučių) ir leiskite laikmačiui rūpintis laistymų visą sezoną. Dėl ergonomiškos besisukančios jungties jį lengva įrengti, o integruotas laistymo filtras užtikrins ilgą veikimą.

Universali jungtis turi tris skirtingus sriegius, kurie tiks daugeliui įprastinio dydžio čiaupams, Ø 21 mm (G 1/2 in), Ø 26,5 mm (G 3/4 in) ir Ø 33,3 mm (G 1 in). Reikalingas spaudimas 0.5/12bar min/max, gravitaciniam laistymui netinkamas. Naudoja 2 AA baterijas (nepridedamos). Universali jungtis, tinkanti kitų gamintojų produktams.

  • Išmatavimai: 83 x 150 x 222 mm
  • Kilmės šalis: Suomija
  • Svoris: 0.630 kg

FISKARS – Suomijos prekinis ženklas turintis ilgametę kokybės ir inovacijų patirtį. Šio gamintojo sėkmės faktoriumi yra inovacijų, nuolatinio produktų kūrimo bei mokslinių tyrimų medžiagų technologijų srityje derinys. Garsiosios žirklės oranžinėmis rankenomis, gaminamos jau daugiau kaip 30 metų, suteikė galimybę žmonėms atrasti naują, komfortišką kirpimo procesą. Produktų asortimentas yra įvairus, jį sudaro sodo įrankiai, miško įrankiai bei platus virtuvės reikmenų pasirinkimas. Visus reikiamus įrankius tiek darbui namuose, tiek ir lauke galima įsigyti visą sezoną. Patvarūs gaminiai užtikrina, kad darbus atliksite maksimaliai saugiai ir patogiai. Fiskars misija bei vizija yra sukurti ikoniško gyvenimo būdo prekės ženklą ir užtikrinti teigiamą bei ilgalaikį poveikį mūsų gyvenimo kokybei. Fiskars visuomet pabrėžia savo įrankių ergonomiškumą ir naudojimo saugumą.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

1 kitas produktas toje pačioje kategorijoje:

Prekė pridėta prie norų sąrašo