Dušo padėklas akmens masės LARGO, PAA
Dušo padėklas akmens masės LARGO, PAA
  • −25%
Dušo padėklas akmens masės LARGO, PAA
Dušo padėklas akmens masės LARGO, PAA

Dušo padėklas akmens masės LARGO, PAA

KDPLARG80X160/00
PAA
352,50 € 470,00 € -25%
Su PVM | Pristatymas 2-3 d. d. (jeigu nėra sandelyje 3-4 sav.) (pasitikslinkite pas konsultantus +370 655 11936)

Akmens masės dušo padėklas LARGO, pasirinkimas iš keleto dydžių, baltos spalvos.

Spalva
  • Balta (White)
Išmatavimai

Nemokamas pristatymas nuo 500€

Pristatymas į namus su kurjeriu

Sukomplektuoti užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje

Atsiėmimas parduotuvėje

Raudondvario pl. 78, Kaunas

Specifikacija

Medžiaga
Akmens masė
Spalva
Balta (White)
Kategorija
Stačiakampiai dušo padėklai

Aprašymas

Dušo padėklas LARGO – tai išskirtinių elegantiškų formų, funkcionalus dušo padėklas. Komplektacijoje yra panelė (uždengimas) ir reguliuojamos kojelės

LARGO dušo padėklai gaminami iš aukštos kokybės akmens masėsAkmens masė - tai kompozitinė medžiaga, susidedanti iš poliesterinių dervų, kvarco ir karbonatinio užpildo. Poliesterinis dažų sluoksnis (gelcoat) suteikia būdingą medžiagai atspalvį ir spindesį . PAA naudoja gamintojų REICHHOLD ir ASHLAND poliesterines dervas ir dekoratyvinius dažus (gelcoat). Akmens masės medžiaga yra panaši ir gali būti naudojama vietoj natūralaus akmens. Teigiama, kad akmens masės patvarumas , gali viršyti būdingą natūraliam akmeniui. Dėl medžiagos savybių, šių dušo padėklių paviršius yra itin malonus liesti (šilta, lygi ir vienalytė medžiaga, tartum šilkas!), patvarus, o patys padėklai – stabilūs (nelinksta ir nejuda). Dušo padėklo paviršius yra atsparus rūgštims ir kitoms cheminėms medžiagomsnelaidus vandeniuiatsparus UV spinduliams ir korozijai. Dar vienas privalumas – neporėtas paviršius, toks paviršius nesugeria nešvarumų ir yra lengvai valomas. Akmens masės dušo padėklai – tai ilgaamžis gaminys, ne tik dėl savo atsparumo ir tvirtumo bei patogios priežiūros, tačiau ir todėl, kad toks gaminys yra lengvai poliruojamas ir atnaujinamas.

  • Išmatavimai: 80 x 140/160/170 x 135 mm
  • Medžiaga: Akmens masė
  • Sifonas: Įsigijamas atskirai
  • Spalva: Balta*

* Galimi ir spalvoti dušo padėklo variantai. Dėl įsigyjimo, kreiptis į vonios kambario įrangos vadybininką (kontaktus rasite skiltyje „Kontaktai“)

PAA – tai viena iš pirmųjų ir iki šiol sėkmingai dirbančių santechnikos gamintojų Baltijos šalyse. Latvijos įmonės gaminiai pasižymi puikiu stiliumiergonomikos ir funkcionalumo derinimu. Kūrybiškumo, inovacijų pritaikymas kuriant ir gaminant produktus, suteikia savito išskirtinumo tarp daugelio santechnikos gamintojų. Latvijoje ir kitose šalyse PAA prekės ženklas asocijuojasi su akmens masės ir spalvotomis vonios kambario kolekcijomis.

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje (6):

Prekė pridėta prie norų sąrašo